10.05.2018
Inside Sales Engineer

Ben jij de spin in het web die het als een uitdaging ziet om mee te bouwen aan onze groeiende organisatie? Bij Hoppmann B.V. in Hengelo (OV) zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales Engineer met een hands-on mentaliteit.

Wie zijn wij?
Bij Hoppmann B.V. werken wij al tientallen jaren samen met onze gerenommeerde klanten aan het optimaliseren van industriële productieprocessen. Overal zijn onze custom made oplossingen te vinden bij wereldspelers als Unilever, Henkel, Bosch, Johnson&Johnson, Nestlé, Danone en Procter&Gamble. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een meedenkende partner in het uitwerken van creatieve en efficiënte concepten zoals prefeeders, feeders en assembleermachines.

Hoppmann B.V. is onderdeel van RPflow (voorheen Rollepaal Groep). RPflow is een internationaal actieve groep ondernemingen bestaande uit vier specialistische bedrijven opererende in verschillende markten.


Jouw rol
Als Inside Sales Engineer ben jij de schakel tussen sales en het projectmanagement. Je ondersteunt niet alleen ons eigen sales team maar ook die van onze klanten. Bij jouw werkzaamheden moet je denken aan:

• Het ontvangen en verwerken van offerte aanvragen en orders
• Het voorbereiden van de offertes samen met de conceptmanager, cost calculator en operations
• Het verwerken van de gegevens in het interne systeem
• Het ondersteunen van het accountteam en het te woord staan van (inter)nationale klanten en relaties bij afwezigheid van de accountmanagers
• Samenwerken met de accountmanager, projectmanager en conceptmanager voor de planning van offertes en orders
• Het verzorgen van rapportages voor het salesteam en de CRM database is jouw verantwoordelijkheid
• Daarnaast assisteer je bij de organisatie van beurzen


Wat breng jij mee?
• Je bent een mbo+-er/ hbo-er met ruime relevante ervaring
• Je bent een alleskunner: commercieel, technische affiniteit en administratief goed onderlegd
• Je bent een organisatorische topper: je houdt overzicht in je werk, je bewaart de rust en je weet alle partijen op één lijn te houden
• Jij pakt kansen voor de organisatie door jouw proactieve houding en commerciële aanpak
• Het werken met Office, ERP- en CRM pakketten kent geen geheimen voor je en als het even kan heb je ook ervaring met Salesforce
• Je beheerst de Engels én Duitse taal goed


Wat bieden wij?
Bij Hoppmann B.V. zijn we altijd volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire-en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit.


Interesse gewekt?
Neem voor meer informatie contact op met Wilco Veenstra: 074-2467381.
Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Deze kun je sturen naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT