Waarom werken/stage lopen bij Hoppmann?

Al tientallen jaren is Hoppmann B.V. een internationaal toonaangevende producent van hoogwaardige automatiseringstechniek. Wereldwijd dragen onze innovatieve producten bij aan een effectieve optimalisatie van industriële productieprocessen binnen (o.a.) farma, food, chemical en beauty & care. Met onze ervaring bieden wij onze klanten creatieve, efficiënte, betrouwbare en beproefde machineconcepten. Hoppmann B.V. is onderdeel van de Rollepaal Groep.

Werken bij Hoppmann

Vacatures:

Stageplaatsen:
Momenteel geen stageplaatsen.

Past Hoppmann bij jou? Ontdek het hier!

We vragen heel wat van onze mensen, want zonder mensen geen organisatie. De mensen van Hoppmann maken het verschil. Zij denken in mogelijkheden en zetten alles op alles om samen een oplossing te bedenken die de manier van werken van klanten en collega’s het beste ondersteunt. Ze zijn enthousiast over hun werk en gedreven om het nog jaren te blijven doen.
Om onze groeiambities en veranderingen te realiseren hebben wij voortdurend enthousiaste mensen nodig die teamgericht met elkaar deze uitdaging aangaan van BBL-er tot ervaren manager of professional.
Ziet u het werken/stage lopen bij Rollepaal zitten maar staat uw functie er niet tussen stuur dan een open sollicitatie naar HRM@rollepaal.com en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.


Zie voor overige vacatures binnen de holding: