12.04.2018
Mechanisch Monteur
 

Jouw rol
Als mechanisch monteur ben je bezig met de montage van de machines die ons bedrijf verkoopt en help je collega’s bij mechanische uitdagingen. Je bent verantwoordelijk voor tussen- en eindcontroles op kwaliteit. Je denkt mee in het proces voor optimalisatie en verbeteringen. Hierdoor lever jij een actieve bijdrage aan het doel van de afdeling om tijdig en volgens klant specificatie machines op te leveren.

Wat breng jij mee
Jij bent iemand die van aanpakken houdt. Je neemt initiatief en zit niet bij de pakken neer als je met één machine niet verder kan. Juist dan stel jij je flexibel op en ga je door met de volgende machine. Vanuit je eerdere jaren werkervaring in de werktuigbouw ben jij de pragmatische specialist die weet wat nodig is. Je weet je collega’s mee te nemen in beslissingen op mechanisch gebied. Verder beschik je over MBO niveau 4 diploma mechatronica of gelijkwaardig en heb je kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Hoppmann biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je hebt de mogelijkheid om van a tot z betrokken te zijn bij de productie van machines. Dit wil zeggen van het eerste boutje dat nodig is tot de plaatsing op locatie bij de klant. Verder heb je de vrijheid binnen je functie om je werkzaamheden in te kleden zoals jou goed lijkt en actief te kunnen meedenken in relatie tot verbeteringen.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kan je bellen naar Arjan Klaassen: 074-2467377.
Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT