23.12.2017
Sales Engineer Spares (fulltime)

Jouw rol
Als Sales Engineer Spares bij Hoppmann ben je samen met je collega’s op de afdeling hoofdzakelijk bezig met het offreren van klantaanvragen en het verkopen van onderdelen en/of service voor machines die door Hoppmann zijn gebouwd. Je bent proactief bezig met het verlenen van service aan klanten in de breedste zin van het woord. Je bewaakt de afgesproken levertijden en zorgt voor controle op het artikelbeheer van de (door jou) aangemaakte salesorders. Ook zorg je voor de logistieke aansturing en het aanwezig zijn van de benodigde documenten voor verzending. Daarnaast ondersteun je je collega’s en de afdelingsmanager om de service verlening nog beter en efficiënter in te richten.

Wat breng jij mee
Je hebt een afgeronde technische mbo opleiding en ervaring in soortgelijke rol en/of omgeving. Ervaring met servicecontracten is een pré. Je hebt een natuurlijke drive om constant te verbeteren en je hebt een opbouwende kritische blik, waardoor je mee kunt denken met collega’s over ontwikkelingen die onze services nog beter maken. Je bent een doorzetter die gestructureerd werkt en verantwoording neemt. Je bent klantvriendelijk, resultaatgericht, zelfstandig, creatief en probleemoplossend. Tevens verwachten wij van je een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal, in woord en geschrift, en praktische ervaring met Office en ERP.

Hoppmann biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je hebt de mogelijkheid om van a tot z betrokken te zijn bij de productie van machines. Dit wil zeggen van het eerste boutje dat nodig is tot de plaatsing op locatie bij de klant. Verder heb je de vrijheid binnen je functie om je werkzaamheden in te kleden zoals jou goed lijkt en actief mee te denken in relatie tot verbeteringen.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kun je bellen naar Arjan Klaassen: 074-2467370.
Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT