16.04.2018
Service Monteur
 

Jouw rol
Je assembleert en test machines mechanisch én elektrisch. Daarnaast word je als service monteur ingezet bij onze klanten in Europa, met name in Duitsland, waar je nieuwe machines installeert, afstelt en test. Daarnaast verhelp je ook storingen en verricht je onderhoud. Je traint de gebruikers bij de klant en vertegenwoordigt onze organisatie op een goede manier.

Wat breng jij mee
Jij bent iemand die kan terugvallen op een brede technische kennis, zowel op mechanisch alsook op elektrotechnisch vlak. Je bent pragmatisch ingesteld, zelf-startend, stelt je flexibel op en communiceert goed met de klant. Verder beschik je over MBO niveau 4 diploma mechatronica of gelijkwaardig en heb je kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Hoppmann biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je hebt de mogelijkheid om van a tot z betrokken te zijn bij de productie van machines. Dit wil zeggen van het eerste boutje dat nodig is tot de plaatsing op locatie bij de klant. Verder heb je de vrijheid binnen je functie om je werkzaamheden in te kleden zoals jou goed lijkt en actief te kunnen meedenken in relatie tot verbeteringen.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kan je bellen naar de heer J. Bijen, manager productie, tel. 074 - 246 7370.
Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT